3. liga: Zápas o bronz

3.liga – 20.kolo | Priamy súboj o konečné 3. miesto so skvelým zvratom, keď sme prehrávali už 0:3 no nakoniec sa nám podarilo dosiahnuť remízu. Tá však na bronz pre nás nestačí.

Záver sezóny ako sa patrí. Zápas, pred ktorým bolo jasné, že víťaz berie poslednú z medailí sme nezačali zrovna najlepšie. Napriek vyrovnaným výkonom nám vždy nejaký ten set ušiel a postupne sme sa dostali k skóre 0:3 ale so stratou len 4 kolkov na súpera. Bolo jasné, že ak chceme na dobrý výsledok musíme zrovnať skóre. Do posledného setu záverečnej hry nebolo nič rozhodnuté. V ňom však Miroslav Bača predviedol skvelý výkon, kde sa mu podarilo na dráhe uhrať výborných 154 kolkov, a tým dokázal aj zrovnať celkové skóre na 3:3.

OPRAVA: Pôvodne sme priniesli informáciu, že o konečnom poradí v prípade rovnosti bodov rozhoduje celkový rozdiel v skóre v záverečnej tabuľke, ktorý bol v náš prospech. Podľa informácií, ktoré sme dostali dnes, nie je v pravidlách pre 3. ligu jasne dané, ako sa postupuje pri rovnosti bodov. V tom prípade pravdepodobne platí pravidlo podľa Súťažného poriadku SKoZ, bod 6.8.6:

6.8.6   V prípade rovnosti počtu bodov dvoch alebo viacerých družstiev v konečnej tabuľke rozhoduje o lepšom umiestnení vyšší počet získaných bodov zo vzájomných stretnutí.

… a tam už vedú Bánovce s 2 výhrami, 1 remízou a 1 prehrou.

Ak sa nenájde niekde stratené pravidlo, ktoré hovorí opak, tak musíme pogratulovať Bánovciam k zisku bronzu 🙂

AKTUÁLNA TABUĽKA