3. liga: Rozbehnutý Uhrovec valcuje ďalej

3.liga – 19.kolo | Dobrý vstup do zápasu na víťazstvo nestačil. Rozbehnutý Uhrovský vlak valcuje naďalej. 2 kolá pred koncom sezóny si upevnil druhú priečku a nás definitívne odsúva na budúco-týždňový domáci priamy súboj o bronz s BKK Bánovce n/B.

Napriek sľubnému vstupu do zápasu to dnes na výhru nestačilo. Čo sa zdalo ešte po 7. kole nemysliteľné sa začalo napĺňať. Zatiaľ čo sme sa my takmer celú sezónu držali na striebornej pozícii v tesnom závese za lídrom, tak Uhrovec mal na konte nula bodov. Zlom však prišiel v 8. kole, keď si pripísali prvé víťazstvo a odvtedy s výnimkou jednej prehry s Trenčínom ťahajú víťaznú šnúru zápasov, ktorá ich dostáva až na druhú priečku a majú všetko vo svojich rukách.

Nám teda zostáva boj o bronz a rovnako to máme stále vo vlastných rukách. Bez ohľadu na zvyšné zápasy 19. kola je jasné, že víťaz súboja KK Mor. Lieskové – BKK Bánovce n/B obsadí konečné 3. miesto. Zápas sa uskutoční na našej kolkárni v Mor. Lieskovom dňa 3.4.2019 (streda) od 16:30. Držte palce!

Aktuálna tabuľka