Memoriál 2018 – výsledky

Ďalší ročník Memoriálu Jána Machovica s poradovým číslom 7 je úspešne za nami. Pozrime sa ako to celé dopadlo.

Tohtoročný Memoriál trval najdlhšie, konkrétne 6 dní od pondelka 2.7. do soboty 7.7.2018. Zúčastnilo sa ho celkovo 66 hráčov z rôznych kútov Slovenska, Moravy a Čiech. Celkovo sa odohralo 87 zápasov, keďže bola možnosť opraviť si svoje prvé pokusy, a počet štartov nebol nijako limitovaný, čo aj mnohí využili. Do celkového hodnotenia bol potom započítaný iba najlepší výsledok. A ako to dopadlo?

V kategórii Muži zostalo prvé miesto doma zásluhou Tomáša Ševčíka s 283 zhodenými kolkami. Druhé miesto putuje do Pobedimu, kde ho získal Jozef Miklovič výkonom 275 kolkov.  Tretie miesto si zasa odviezol hráč BKK Bánovce nad Bebravou – Ivan Žitňan 272 zhodenými kolkami.

Kategóriu Ženy doslova ovládli hráčky MKK Stará Turá, ktoré zabrali všetky pódiové miesta. Na prvom mieste sa umiestnila Lenka Gordíková s 277 kolkami. Druhá bola Natália Kováčová s 260 kolkami a v tesnom závese s 257 zhodenými kolkami Anna Medňanská.

Nakoniec tu máme ešte kategóriu Žiaci základných škôl kde prvé miesto obsadil Jozef Kratochvíl (188) z Nového Mesta n/V, nasledovali ho Lieskovani Martin Vojtek s 165 kolkami a hneď za ním Vojteková Peťka (162).

Kompletné výsledky z jednotlivých ročníkov najdete na našej stránke v časti Memoriál alebo kliknutím na nasledujúci odkaz:

Memoriál Jána Machovica – výsledky

 

Všetkým hráčom gratulujeme a ďakujeme za účasť a dúfame, že sa tu stretneme znova o rok. Rovnako veľká vďaka patrí všetkým ktorí sa podieľali na organizovaní a výpomoci v priebehu celého turnaja.