AKTUÁLNE: Prerušenie všetkých zápasov

Aktualizované 25.3.2020

Na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu, ktorý dňa 24.3.2020 rozhodol o predĺžení plošného zákazu kultúrnych, športových, mimoškolských alebo iných spoločenských podujatí do odvolania.

Nie je možné organizovať kolkárske stretnutia, zápasy, turnaje a podobne.

Zápasy a podujatia, ktoré sa mali uskutočniť v týchto termínoch sa budú dohrávať až po zrušení plošného zákazu s tým, že VV SKoZ a ŠTÚ SKoZ vydá oznam odkedy sa súťaže budú môcť odohrať.

Prezident SKoZ

Zdroj: www.kolky.sk/oznam-prezidenta-skoz-a-stu-skoz/


 

Na základe nového rozhodnutia sa predlžuje prerušenie všetkých súťaží, líg a turnajov až do odvolania. V našom prípade to platí hlavne pre 3. ligu, DKL a Novomestkú kolkársku ligu.

V prípade akýchkoľvek zmien Vás budeme informovať.

KKML


 

Pôvodný text (9.3.2020):

Na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu, ktorý dňa 9.3.2020 rozhodol:

od utorka (10.3.2020) na 14 dní platí plošný zákaz kultúrnych, športových, mimoškolských alebo iných spoločenských podujatí.

Tzn. nie je možné od 10.3.2020 do 23.3.2020 organizovať kolkárske stretnutia, zápasy, turnaje a pod.

V prípade zmeny epidemiologickej situácie Vás budeme informovať a bezodkladne pristúpime k prípadným ďalším potrebným opatreniam. Zápasy a podujatia ktoré sa mali uskutočniť v tomto termíne budú koordinované termínovo riaditeľom ŠTU SKoZ.

Prezident SKoZ

Zdroj: www.kolky.sk/skoz-vydava-rozhodnutie-na-zaklade-rozhodnutia-ustredneho-krizoveho-stabu/


 

Z nariadenia vyplýva, že od zajtrajšieho dňa (10.3.2020) budú celoplošne pozastavané všetky stretnutia a to platí aj pre našu DKL, či 3. ligu. Nariadenie je zatiaľ minimálne pre nasledujúce 2 týždne a v prípade zmeny Vás budeme informovať.

Samozrejme na individuálne tréningy by aktuálne nariadenie nemalo platiť a zostávajú teda v platnosti všetky podľa rezervácie kolkárne.

KKML