Memoriál 2020 – výsledky

9. ročník turnaja Memoriál Ján Machovica je za nami. Dočkali sme sa v ňom konečne magickej tristovky. Pozrime si celkový sumár výsledkov.

Turnaj priebiehal od utorka 21.7. do soboty 25.7.2020. Zúčastnilo sa ho celkovo 70 hráčov z rôznych kútov, Slovenska a Moravy – 51 v kategórii muži, 14 v kategórii ženy a 5 žiakov ZŠ. Počet štartov nebol limitovaný, hráči si mohli svoje nevydarené výsledky opraviť a tak sa celkovo odohralo 114 zápasov, pričom do celkového poradia bol zarátaný len najlepší výsledok.

A tu sú výsledky:

Kategóriu Muži ovládol v novom REKORDE kolkárne – 302 zhodených kolkov domáci hráč Marek Mikulec. Druhé miesto z minulého roka obhájil rovnako domáci Michal Paulina výkonom 279 kolkov. Bronz si odniesol hráč KK FESA Dubnica nad Váhom – Pecháček Roman výkonom 275 zhodených kolkov, ktoré mal zhodné s domácim Antonom Černým, ktorému sa však ušiel “čierny Peter”, keď došlo k zaujímavej situácii – muselo sa uplatniť až 4. kritérium na celkové poradie – počet čistých devín, keďže dorážky aj chyby mali hráči úplne rovnaké.

Kategória Ženy už tradične patrí hráčkam MKK Stará Turá a nebolo tomu inak ani tento rok. Prvé miesto si vybojovala Vladímíra Vávrová výkonom 281 kolkov. Na druhom mieste sa umiestnila Mazúchová Nikola hrajúca za KK Cabaj-Čápor – 269 kolkov. A tretie miesto dopĺňa Kyseláková Eva (258) z moravského TJ Spartak Hluk.

Kategóriu Žiaci ZŠ žiaci vyhrala bezkonkurenčne Mócová Daniela – hráčka jednoho z najlepších a najúspešnejších klubov vôbec – ŠK Podbrezová, výkonom 244 kolkov. Druhé miesto patrilo Romanovi Šimovcovi z Moravského Lieskového – 201 kolkov. Tretie miesto obsadil Patrik Filip z Košeckoho Podhradia výkonom 198 kolkov. Treba však spomenúť, že nebyť vekového obmedzenia na hráčov ZŠ v tejto kategórii, výhru by si odniesla ďalšia dorastenka ŠK Podbrezová Naďa Poliaková ktorej výkon bol 249 zhodených kolkov.

 

 

Kompletné výsledky z jednotlivých ročníkov najdete na našej stránke v časti Memoriál alebo kliknutím na nasledujúci odkaz:

Memoriál Jána Machovica – výsledky

 

Všetkým hráčom gratulujeme a ďakujeme za účasť a dúfame, že sa tu stretneme znova o rok. Rovnako veľká vďaka patrí všetkým ktorí sa podieľali na organizovaní a výpomoci v priebehu celého turnaja.