2% z dane pre KKML

Vážení športoví priatelia, členovia nášho Klubu,

dovoľte, aby sme sa na Vás aj tento rok obrátili so žiadosťou o poukázanie Vašich 2% z dane pre náš Kolkársky klub Moravské Lieskové.

Vás to už stáť nebude ani cent, nakoľko dane ste už odviedli a Vy teraz môžete rozhodnúť či ich darujete napríklad nám na ďalší rozvoj klubu alebo ich necháte “prepadnúť” štátu.

Prostriedky z 2% z dane plánujeme použiť na projekty a program v oblasti rozvoja Kolkárskeho klubu, usporiadanie spoločných akcii, ktoré ste už určite neraz navštívili, ale aj na prezentácia klubu, údržbu areálu a rovnako na náklady spojené s cestovaním na súťažné zápasy do rôznych kútov nielen Slovenska.

A ak máte problém s vyplnením formulára, napíšte nám a radi Vám pomôžeme, prípadne zašleme predvyplnené tlačivo. Predvyplnené tlačivo sa nachádza aj nižšie na stránke a môžete ho jednoducho vyplniť priamo vo Vašom počítači.

Srdečne Vám ďakujeme!

 


Tlačivá na preukázanie 2% dane

čo k tomu potrebujete:

1. tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov (kliknutím otvorte) – toto tlačivo pravdepodobne dostanete od svojho zamestnávateľa, ak za Vás robí ročné zúčtovanie, prípadne ak si ho robíte sami, tak ho budete mať vyplnené.

2. tlačivo Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane (kliknutím otvorte) – toto tlačivo sme pre Vás pripravili a môžete ho jednoducho doplniť svojimi údajmi.

 

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Ďakujeme

 

Vzor vyplnenia tlačiva: