2.liga: Ďalší infarktový záver

2.liga – 5.kolo | Napriek zlému začiatku zápasu, kde sme strácali už vyše 100 kolov prišiel obrat a infarktový záver s ďalším šťastným koncom pre nás.

KK Mor. Lieskové – KO Kremnica – KO Žarnovica B   5:3
Kolkáreň Stará Turá

Začiatok zápasu nám veľmi nevyšiel, zato súper sa chytil od prvého hodu a po prvej runde vyhrával už o viac ako 100 kolov. Napriek tomu, že to vyzeralo na prvý stratený zápas v tejto sezóne sme to nenechali tak. V druhej runde to už bola iná káva, stratu sa podarilo dohnať a takmer vyrovnať skóre. Posledná tretina bola nesmierne vyrovnaná, keď sa misky váh nakláňali na jednu, či druhú stranu rozdielom len pár kolkov. V infarktovom závere to už bolo znova o šťastí a znova si po týždni sadlo na našu stranu. Zvíťazili sme opäť nesmierne tesne, len o 8 kolkov so skóre 5:3. Čo však teší najviac, že sme dokázali znova otočiť takmer stratený zápas.

Najlepším hráčom hostí a celého zápasu bol Pavel Chovanec, ktorý to skvele odštartoval pre hostí výkonom 624 zhodených kolkov. Najlepším naším hráčom bol Michal Paulina. Aj vďaka nemu sa podarilo otočiť zápas po výkone 601 kolkov.

 

Zápis zo stretnutia – podrobné štatistiky:

2. liga západ 2023/24 – KK Mor. Lieskové – KO Kremnica – KO Žarnovica B – 5:3

 

Výsledky ostatných zápasov a priebežná tabuľka:

2. liga 2023/24 – 5. kolo

 

Zdroj dát – stránka Slovenského kolkárskeho zväzu:
vysledky.kolky.sk