3. liga: Výhra v Bánovciach n/B

3. liga – 15. kolo | Dôležité 2 body za výhru vezieme domov z Bánoviec nad Bebravou. Stále si tak držíme pohodlný náskok na druhom mieste a k tomu odložený zápas s Uhrovcom k dobru.

Ako sme už pred týždňom uviedli v príspevku na našej Facebook stránke, domáci zápas 14. kola s Uhrovcom bol odložený na 14.3.2018 a tak sme nastúpili po malej prestávke až dnes do 15. kola na pôde posledných Bánoviec n/B proti domácemu “béčku”. Vzhľadom na posledné výsledky sme mali jasnú ambíciu zvíťaziť a uchovať si náskok na druhom mieste a zároveň nestratiť z dohľadu prvý Trenčín. To s čím sme do Bánoviec prišli sa aj od začiatku pomaly ale isto začalo napĺňať.  Napriek 2 strateným hrám sme zvíťazili 4:2 a rozdielom 77 kolkov v náš prospech.

Už o týždeň, 11. marca hráme v Pobedíme proti domácemu TKK Trenčín posledný vzájomný zápas v sezóne a tak je tu aj posledná šanca na stiahnutie ich náskoku na čele tabuľky, pretože potom už to nebudeme mať vo svojich rukách. Snáď sa to konečne podarí po 2 prehrách a jednej remíze. Všetky 3 zápasy boli veľmi tesné, tak teraz by sa to mohlo preklopiť aj na našu stranu :).

Tabuľka tretej ligy bude aktualizovaná po zverejnení oficiálnych výsledkov v priebehu nasledujúcich dní. Momentálne máme na 2. mieste náskok 8 bodov náskok pred treťou Starou Turou a stratu 5 bodov na prvý Trenčín, no zápas v dobre, preto v prípade budúco-týždňovému úspešnému zápasu sa môžme dotiahnuť na vedúci Trenčín len na 3 body no so spomínanou dohrávkou pred sebou. Ale to je ešte ďaleko, treba ísť krok za krokom.

Aktualizované:

Aktuálna tabuľka 3. ligy

 

Počet komentárov: 2

Komentáre sú vypnuté