3.liga: Trenčín dominoval a ide si po prvé miesto

3.liga – 16.kolo | Dnes to nevyšlo, z Pobedimu sme odišli s prehrou 6:0, čím končia aj šance na prvé miesto v lige. Stále však veľký náskok na striebornej priečke.

Po vydarenom víkende, či už výsledkom v Mestskej kolkárskej lige NMnV alebo dobrých zápasoch v našej Dedinskej lige sme boli v očakávaní dobrého výsledku aj z Pobedimu, kde svoje domáce zápasy hrajú TKK Trenčín Extremisti. No súper hneď od začiatku hral ukážkovo a začal si vytvárať náskok. Našim hráčom sa zase nedarilo, nemohli sa chytiť a zopakovať skvelé výkony z posledných zápasov. Súper napokon zvíťazil zaslúžene vysoko 6:0 s rozdielom 167 kolkov.

O prvej priečke v tabuľke je už s určitosťou rozhodnuté, ibaže by sa nášmu dnešnému súperovi podarilo vo všetkých zvyšných zápasoch ligy prehrať, čo sa im však počas celej sezóny nestalo, a zároveň nám vo všetkých zvíťaziť. Trenčínu tak v predstihu gratulujeme a my sa budeme sústrediť aspoň na úspešné dokončenie ročníka, kde to máme skvele rozohrané na druhé miesto.

Už v stredu 14.3.2018 o 16:30 nás doma čaká dohrávka 14. kola s Uhrovcom, tak treba na dnešok zabudnúť a sústrediť sa na najbližší zápas.

Aktualizované:

Aktuálna tabuľka 3. ligy