3.liga: Prvá prehra s Uhrovcom

3.liga – 14.kolo – dohrávka | Prvá prehra s Uhrovcom nielen v sezóne, ale v histórii domácich zápasov vôbec. Zároveň prvý nevyužitý “strieborný” matchpoint.

Sklamaní po nedeľňajšej prehre proti prvému Trenčínu, ktorá znamenala koniec nádejí na “zlato”, sme dnes nastúpili na domácu dohrávku 14. kola proti Uhrovskému “béčku”. Vedomí si náskoku v tabuľke s tým, že nám stačí jedna výhra zo 4 nasledujúcich zápasov, sme chceli už dnes rozhodnúť a potvrdiť striebornú priečku.

Avšak dnes nebol ten deň D a hneď od začiatku zápasu sa nám nedarilo a nepadalo to ako v predchádzajúcich zápasoch. Súper si postupne vybudoval značný náskok, ktorý sa aj podarilo v priebehu zápasu stiahnuť, no nakoniec nám znova ušiel a zvíťazil výsledkom 5:1 s rozdielom skóre 55 kolkov. Táto prehra s Uhrovcom je nielen prvá v tejto sezóne, no v histórii všetkých zaznamenaných domácich vzájomných zápasov vôbec.

Teraz nás čakajú ešte 3 zápasy, z ktorých musíme aspoň 1 krát vyhrať, aby sme sa nespoliehali na výsledky ostatných súperov. Najbližšie to bude zápas vonku s MKK Stará Turá “C” v utorok 20.3.2018 o 18:00.

 

Tabuľku 3. ligy zaktualizujeme v najbližšej dobe po zverejnení oficiálnych výsledkov, no momentálne máme 17 bodov a náskok 4 body na práve tretiu Starú Turú s 13 bodmi a náskok 7 bodov na tretí Uhrovec.