3. liga: Výhra a zaistenie treťoligového striebra

3.liga – 18.kolo | Štvrtý víťazný zápas v sezóne proti c-čku Starej Turej znamená zaistenie si treťoligového striebra.

Po minulo-týždňovej dohrávke 14. kola proti Uhrovcu, ktorá nám nevyšla podľa predstáv a ťahali sme za kratší kratší koniec, sme dnes nastúpili proti ďalšiemu prenasledovateľovi v tabuľke a to “C” výberu MKK Stará Turá. Zápas nám skvele odštartovali naši reprezentanti v mládežníckych kategóriach a už v polovici zápasu sme viedli s náskokom viac ako 100 kolkov. Takmer sa podarilo prekonať aj osobný rekord Tomáša Ševčíka z pred 3 rokov z domáceho prostredia proti rovnakému súperovi, ktorý je zároveň klubovým rekordom na 120 hz – 586 kolkov – chýbalo naň len 8 kolkov. Druhá polovica pokračovala tiež v dobrých výkonoch a zápas skončil výsledkom 5:1 v náš prospech rozdielom 109 kolkov.

Tento výsledok teda znamená, že v tomto ročníku 3. ligy máme v predstihu zaistené ligové striebro, prvý je Trenčín, ktorý prešiel sezónou zatiaľ bez prehry. O bronzovej pozícii sa rozhodne v posledných zápasoch medzi Starou Turou a Uhrovcom

Teraz nás už čakajú len 2 zápasy. O týždeň na Veľký piatok 30.3.2018 cestujeme do Uhrovca a potom v stredu 4.4.2018 posledným zápasom v domácom prostredí privítame Bánovce nad Bebravou.

 

Tabuľku budeme aktualizovať priebežne, no ako bolo spomenuté aktuálne nám patrí druhá priečka, ktorú už nemôže nik ohroziť.