3. liga: Veľkonočná výhra v Uhrovci

3.liga – 18.kolo | Po nevydarenej dohrávke 14. kola v domácom prostredí tentoraz vydarená Veľkonočná “odplata” v predposlednom kole na pôde Uhrovca.

Do konca súťaže zostávali 2 kolá a o prvých dvoch miestach bolo všetko rozhodnuté. Trenčín mal zaistený treťoligový titul už dlhšiu dobu, zatiaľ čo my sme si striebornú priečku zabezpečili v minulom kole v zápase so Starou Turou.

Do dnešného zápasu sme teda mohli ísť uvoľnene, no určite sme nič nechceli darovať zadarmo a zároveň bolo čo vracať z domácej prehry. A od začiatku všetko išlo ako po masle aj zásluhou dobrých vyrovnaných výkonov, kde už po treťom súboji sme viedli so skóre 3:0 a náskokom 78 kolkov. Záverečná hra už nebola ideálna, no ani stíhacia jazda súpera nestačila a nakoniec sa podarilo udržať náskok 13 kolkov (1994:2007) a vyhrať so skóre 1:5 v náš prospech.

Teraz nás čaká už len posledné kolo proti BKK Bánovce nad Bebravou, ktoré odohráme doma budúci týždeň 4.4.2018 o 16:30. Aj keď je už o našej pozícii rozhodnuté, treba sa rozlúčiť so sezónou čo najlepšie.

Tabuľku tretej ligy budeme aktualizovať v blízkej dobe po zverejnení oficiálnych výsledkov. no aktuálne máme na druhom mieste 21 bodov.